logo

2004

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑΞΙΑ ΛΟΓΩ ΕΟΡΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ


Πραγματοποιείται  στο ξενοδοχείο ΓΑΛΑΞΙΑΣ στις 22 Δεκεμβρίου 2004 Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση για 200 παιδιά εργαζομένων. Στην εκδήλωση αυτή μια ομάδα κλόουν ψυχαγωγεί τα παιδιά και ένας Αγ. Βασίλης μοιράζει δώρα σ’ αυτά.

 



 

Εκτύπωση Email

ΚΟΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΑΡΙΣΤΟ


Το Ε.Υ.Κ. Ν. Καβάλας και το αρχείο Ιστορίας Συνδικάτων της Γ.Σ.Ε.Ε. πραγματοποιούν εκδήλωση – συζήτηση στο Ξενοδοχείο ΓΑΛΑΞΙΑΣ στις 3 Δεκέμβρη του 2004 με θέμα: «Η αξία της συγκέντρωσης, διαφύλαξης, αξιοποίησης και προβολής των ιστορικών αρχείων του Εργατικού Συνδικαλιστικού Κινήματος».
Παράλληλα στο φουαγιέ της Νομαρχίας Καβάλας λειτουργεί έκθεση Αρχειακού Υλικού των Γ.Α.Κ. – Αρχείων Νομού Καβάλας για την Ιστορία του Συνδικαλιστικού Κινήματος της Καβάλας.

 



 

Εκτύπωση Email

ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΑΕΔ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΩΚΕΑΝΙΣ


Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Καβάλας γνωρίζοντας ότι σε πολλές επιχειρήσεις δεν υπάρχει συγκεκριμένος  τρόπος αναζήτησης ειδικοτήτων (προσωπικό) όπως δεν υπάρχει και συγκεκριμένη διαδικασία με την οποία αντιμετωπίζονται οι ελλείψεις που διαπιστώνονται στην κατάρτιση προσωπικού, ζήτησε τη συνεργασία του ΟΑΕΔ προκειμένου να πραγματοποιηθεί συζήτηση – κατάληξη για τα δυο παραπάνω μείζονα ζητήματα. Η συζήτηση αυτή διεξάγεται στο ξενοδοχείο ΩΚΕΑΝΙΣ στις 13 Δεκεμβρίου 2004 και συμμετέχει ο Α΄ Αντιπρόεδρος του ΟΑΕΔ  κ. ΔΑΝΕΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, Εκπρόσωποι του ΟΑΕΔ Καβάλας καθώς  και Εκπρόσωποι Εργοδοτών της περιοχής μας.

 



 

Εκτύπωση Email

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Ε.Υ.Κ. ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΛΜΠΕΝΑ


Αντιπροσωπεία  από τα σωματεία της δύναμης του Ε.Υ.Κ. Ν. Καβάλας  συμμετέχει στις εκδηλώσεις του Αθλητικού Φεστιβάλ που πραγματοποιείται στο παραθαλάσσιο θέρετρο στο συγκρότημα της Αλμπένα από τις 19  μέχρι τις 23 Μαϊου 2004. Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν διάφορα αθλήματα όπως:  ποδόσφαιρο, βόλλεϋ, τέννις, πινγκ-πονγκ, μπάσκετ, κολύμβηση, αθλήματα στίβου, καράτε κ.ά.

 

 

Εκτύπωση Email

ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΓΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΟΙΝΗΣ ΔΡΑΣΗΣ

 

27/5/2004
Με πρωτοβουλία του Δ.Σ. του Ε.Υ.Κ. Ν. Καβάλας πραγματοποιείται στις 27 Μαϊου 2004, στην αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων του Ε.Υ.Κ. Ν. Καβάλας σύσκεψη με το Δ.Σ. του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Ν. Καβάλας με σκοπό από κοινού να δημιουργήσουν με όλους τους Προέδρους των σωματείων που εκπροσωπεί το Ε.Υ.Κ. Ν. Καβάλας  ένα άτυπο κοινοβούλιο που θα αναδεικνύει προβλήματα, θα σχεδιάζει και θα υλοποιεί συλλογικά.

Εκτύπωση Email