logo

2009

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή Ε.Υ.Κ. Ν. Καβάλας

Πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Καβάλας στις 20-12-2009 και ώρα 17.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ε.Υ.Κ. Ν. Καβάλας. 

Στην εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό και ευχές ο Πρόεδρος κ. Τιάκας Παναγιώτης. Ακολούθησε ψυχαγωγικό πρόγραμμα με κλόουν και στο τέλος ο Αη Βασίλης μοίρασε τα δώρα στα παιδάκια. 

 altaltalt

Εκτύπωση Email

Σύσκεψη και Συνέντευξη Τύπου της Ομοσπονδίας Εργατών Επισιτισμού & Υπ. Τουριστικών Επαγγελμάτων

altΣτα πλαίσια των περιφερειακών συσκέψεων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατών Επισιτισμού & Υπαλλήλων Τουριστικών Επαγγελμάτων ( ΠΟΕΕΥΤΕ) πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων του Ε.Υ.Κ. Ν Καβάλας και κατόπιν ακολούθησε συνέντευξη τύπου.
Τη σύσκεψη χαιρέτησε ο Πρόεδρος του ΕΥΚ Ν. Καβάλας κ. Παναγιώτης Τιάκας. Το λόγο πήρε έπειτα ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Λεωνίδας Καραθανάσης ο οποίος και ανέλυσε τα προβλήματα του κλάδου. Επιπρόσθετα εξήγγειλε ότι μέσα στον Αύγουστο θα πραγματοποιηθούν κινητοποιήσεις των εργαζομένων του κλάδου προκειμένου να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους

Εκτύπωση Email

Επίσκεψη της Προέδρου των Ευρωπαίων Νέων Σοσιαλιστών στο Ε.Υ.Κ. Ν. Καβάλας στις 4-5-2009

alt alt

 Η Πρόεδρος των Ευρωπαίων Νέων Σοσιαλιστών επισκέφτηκε το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Καβάλας, τη Δευτέρα 4-5-2009 και ώρα 12.30 μ.μ. Κατά την επίσκεψή της, πραγματοποίησε συνάντηση με τη Διοίκηση του Ε.Υ.Κ. Ν. Καβάλας, στη διάρκεια της οποίας ανέλυσε τις θέσεις της και ενημερώθηκε για τα εργασιακά θέματα της Καβάλας και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι στην αγορά εργασίας.

Εκτύπωση Email

Εορτασμός της Εργατικής Πρωτομαγιάς από το Ε.Υ.Κ. Ν. Καβάλας

alt alt

Γιορτάστηκε η Εργατική Πρωτομαγιά με συγκέντρωση του Ε.Υ.Κ. Ν Καβάλας στην πλατεία του Καπνεργάτη, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες. Στη συγκέντρωση παραβρέθηκε και χαιρέτησε ο Οικονομικός Γραμματέας της Γ.Σ.Ε.Ε. Φίλιππος Θωμάς.
Έπειτα, το λόγο πήρε ο Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Καβάλας κ. Τιάκας Παναγιώτης ο οποίος διάβασε το ψήφισμα και στη συνέχεια ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από τα Σωματεία παρά τη συνεχή βροχή.

 

Εκτύπωση Email

Επίσκεψη της Ευρωβουλευτού του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Κοππά στο Ε.Y.K. N. Kαβάλας

 altalt

 Ο Πρόεδρος του Ε.Υ.Κ  Ν. Καβάλας κος Τιάκας Παναγιώτης καλωσορίζοντας την  Ευρωβουλευτή  του ΠΑΣΟΚ είπε μεταξύ των άλλων τα εξής :

- Καλωσορίζουμε την Ευρωβουλευτή του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος στο σπίτι των Εργαζομένων στο Ν. Καβάλας.


- Αποτελεί για μας τιμή η επίσκεψή σας  και σηματοδοτεί την στήριξη του ΠΑΣΟΚ προς τους εργαζόμενους του Νομού μας που σήμερα λόγω των Πολιτικών της Νέας Δημοκρατίας και της βουλιμίας των Εργοδοτών φορτώνουν τις δικές τους ευθύνες σ’ εμάς.

Η εικόνα της Αγοράς εργασίας στον Νομό μας τους τελευταίους τρεις μήνες είναι ζοφερή και γίνεται ζοφερότερη.

Χαρακτηριστικά της ζοφερότητας είναι :

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Email