logo

2005

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ 2005


ΦΩΤΟ 13,14: Συμμετέχοντες στην Απεργία της 1ης Μάη 2005 μπροστά στο άγαλμα του Καπνεργάτη.
ΦΩΤΟ 15: Πρωτομαγιά 2005. Κατάθεση στεφάνου από Πρόεδρο Ε.Υ.Κ. Παναγιώτη Τιάκα.
ΦΩΤΟ 16: Πρωτομαγιά 2005. Ομιλία Προέδρου Ε.Υ.Κ. Παναγιώτη Τιάκα κατά τη διάρκεια της Πρωτομαγιάτικης Απεργιακής Κινητοποίησης.
 

Εκτύπωση Email

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ 18/12/2005

Πραγματοποιείται η Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση για τα παιδιά των εργαζομένων στις 18 Δεκεμβρίου 2005 στην αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων του Ε.Υ.Κ. Ν. Καβάλας. Μοιράζονται δώρα στα παιδιά από τον Άγιο Βασίλη. Τα παιδιά ψυχαγωγούν κλόουν   με μουσική και διάφορα παιχνίδια.
 

Εκτύπωση Email

ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΙΣ 2/12/2005 ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ – ΠΡΟΛΗΨΗ - ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ – ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ»

Tο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νομού Καβάλας σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Βιομηχάνων Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης πραγματοποιεί  ημερίδα στις 2 Δεκεμβρίου του 2005 με θέμα: «Εργατικά Ατυχήματα – Πρόληψη – Επιπτώσεις – Αντιμετώπιση». Συμμετέχοντες είναι οι Πρόεδροι και Γενικοί Γραμματείς των Σωματείων της δύναμης του Ε.Υ.Κ. Ν. Καβάλας, οι Επιτροπές Υγιεινής, Ασφάλειας και Πυρασφάλειας  Επιχειρήσεων, οι Τεχνικοί Ασφαλείας Επιχειρήσεων και Εκπρόσωποι Επιχειρήσεων και Φορέων του Ν. Καβάλας. 

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Email

ΑΝΟΙKΤΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ Γ.Σ.Ε.Ε. ΚΑΙ ΑΔΕΔΥ

Πραγματοποιείται ανοιχτή εκδήλωση Ομιλίας στις 24 Νοέμβρη 2004 στην αίθουσα του Αμφιθεάτρου του Διοικητηρίου Καβάλας όπου ο Πρόεδρος της Γ.Σ.Ε.Ε. Χρήστος Πολυζωγόπουλος και ο Πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Παπασπύρου Σπύρος, ενημερώνουν
τους εργαζόμενους του νομού Καβάλας σε θέματα εργασιακών σχέσεων, εισοδηματικής εξέλιξης, συνταξιοδοτικά και ασφαλιστικά.

 

 

Εκτύπωση Email

ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΝΕΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΟΥ ΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ


Πραγματοποιούνται δυο συσκέψεις,  η πρώτη σύσκεψη στις 22 Οκτωβρίου 2005 και η δεύτερη στις 9 Δεκεμβρίου 2005,  στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Καβάλας με σκοπό την επιλογή του τόπου ανέγερσης νέου κτιρίου του ΙΚΑ στην πόλη της Καβάλας όπου θα στεγαστούν οι Υγειονομικές και Διοικητικές Υπηρεσίες. Η  τελική πρόταση των εμπλεκομένων φορέων του Ν. Καβάλας θα σταλεί εγγράφως στον Υφυπουργό Απασχόλησης και κοινωνικής Προστασίας κ. Γιακουμάτο Γεράσιμο.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Email