logo

Δελτίο Τύπου 28-4-2017

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ  ΚΕΝΤΡΟ  ΝΟΜΟY ΚΑΒΑΛΑΣ
ΕΔΡΑ  ΚΑΒΑΛΑ
ΟΔΟΣ  Δαγκλή 19 (  2510/223782-226515  FAX  231000 Τ.Κ.  65403
e-mail :  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΑΡ.  ΕΓΚΡ.  ΑΠΟΦ.  ΠΡΩΤ.  ΚΑΒΑΛΑΣ 4/1945
ΤΜΗΜΑ Γ.Σ.Ε.Ε.
Αρ. πρωτ.:21766        Kαβάλα    28-04-2017

Δελτίο Τύπου

Από την ίδρυση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Καβάλας οι δυνάμεις του σημερινού ΠΑΜΕ δεν ξεπέρασαν το 5%. Κάποιοι εκπρόσωποί του με αθέμιτα μέσα και με παρεμβάσεις στους νομίμους εκπροσώπους των νομίμων εκλογικών διαδικασιών των σωματείων επιχείρησαν και επιχειρούν να αποκαταστήσουν δήθεν τη νομιμότητα.

Κρίθηκαν και για μια ακόμη φορά αφού το έργο τους να παρεμποδίσουν την εκλογική διαδικασία με καταλήψεις και το "έτσι θέλω" δεν είχαν αποτέλεσμα.   Καιρός να κατανοήσουν ότι η γραφικότητα και ο κομματισμός κάποιων εκπροσώπων του ΠΑΜΕ ανήκει στο παρελθόν. Να σταματήσουν να ψάχνουν τους εχθρούς στα σωματεία και στους εργαζόμενους που ψηφίζουν στα συνδικάτα τους. Εμείς προσπαθούμε να δυναμώσουμε τη συμμετοχή των εργαζομένων σ' αυτά και όχι να την αποδυναμώσουμε όπως αυτοί κάνουν με φασαρίες και προπηλακισμούς. Εχθροί μας είναι οι πολιτικές των κυβερνήσεων εις βάρος της εργασίας και όχι οι άλλες συνδικαλιστικές παρατάξεις.

Οι εργαζόμενοι σας έμαθαν πλέον. Οι ψευτιές σας δεν περνούν. Οι συκοφαντίες σας θα σας βαρύνουν πάντα.

Από το Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Καβάλας

 

 

 

Εκτύπωση Email